در صورتی که خرید مموری کارت با در نظر داشتن میزان سازگاری این ابزار با دستگاه مقصد یعنی لپ تاپ، کامپیوتر و … صورت پذیرد، بهرهوری آن بسیار بیشتر خواهد بود. برخی از دستگاه ها مانند گوشی، تبلت، پخش کننده موزیک، دوربین و لپ تاپ قسمتی برای درج مموری کارت دارند که از طریق آن اطلاعات و داده ها را می توان نقل و انتقال داد. علاوه براین مموری کارت ها یک حافظه جانبی محسوب می شوند و می توان انواع اطلاعات را روی آنها ذخیره سازی و در صورت نیاز پاک کرد.
مموری کارت ها انواع مختلفی دارند. این کارتها در نوع اتصال، تعداد پینهای اتصال و حتی ابعاد با هم فرق میکنند و هر کدام برای نصب، به اسلات مخصوص خود نیاز دارند. کارت حافظهی SD، کارت حافظهی micro SD، کارت حافظهی CF مهمترین مموری کارت های موجود در بازار هستند که هر کدام مناسب برای دستگاه های سازگار با خود می باشند. اگر گوشی یا هر دستگاه دیگری دارید که حافظه آن پر شده و یا می خواهید یک حافظه جانبی به آن اضافه کنید قطعاً برای کارکرد مناسب آن باید یک مموری کارت مناسب انتخاب کنید.
باوجود اینکه خرید مموری کارت یک کار ساده به نظر می رسد اما بسیاری از افراد در انتخاب کارت حافظه مناسب دچار اشکال میشوند. بنابراین اگر جز افرادی هستید که قصد خرید مموری کارت دارید و نمی دانید چه نوع کارتی مناسب است در ادامه همراه ما باشید تا مهمترین معیارهای لازم را در این زمینه به شما معرفی کنیم.
راهنمای خرید مموری کارت مناسب
قبل از اینکه معیارهای انتخاب مموری کارت را بررسی کنیم بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که برای هر شخص با هر سطحی از نیاز، کارت حافظه خاصی وجود دارد. از این رو به طور قطع نمی توان یک کارت را به چند نفر پیشنهاد داد با توجه به اینکه کارتهای حافظه امروزی بسیار پیشرفته تر و متنوع تر هستند و همزمان اصطلاحات جدیدی در رابطه با آنها شکل گرفته است، هدف این مطلب جلوگیری از آشفتگی و سردرگمی در زمان خرید مموری کارت ها است. به عبارت دیگر در اینجا قصد داریم با معرفی مشخصات مموری کارت ها شما را در خرید مموری کارت مناسب راهنمایی کنیم. در هر صورت شما باید متناسب با دستگاه و نیاز خود دست به انتخاب کارت حافظه بزنید.
برای بازیابی اطلاعات اندروید با من همراه شو تا بهت بگم چه کار باید انجام بدی!
توجه به سرعت کارت حافظه در خرید مموری کارت مناسب
سرعت کارت حافظه مقوله بسیار مهمی در خرید مموری کارت مناسب است. این ویژگی تعیین میکند کارت حافظه با چه سرعتی میتواند دادهها را روی خود ذخیره یا جابجا کند. در اینجا مسائلی مانند سرعت نوشتن (Write) و خواندن (Read) مطرح میشوند. سرعت مموری کارت براساس مگابایت بر ثانیه (MB/S) تعیین می شود و هر مقدار این سرعت بیشتر باشد به معنای سریع تر بودن کارت حافظه است.
یک مثال خوب در این زمینه زمانی است که از یک دوربین بخواهید چند شات پیاپی بگیرید. این موضوع به سرعت نوشتن مموری برمی گردد و زمانی که بخواهید آن را به کامپیوتر انتقال دهید در واقع سرعت خواندن مطرح می شود. طبیعتاً با انتخاب حافظهای سریعتر، در وقت خود صرفه جویی می کنید.
میزان ظرفیت مموری کارت
واحد اندازهگیری ظرفیت حافظه، گیگابایت است. منظور از ظرفیت، مقدار فضایی است که مموری کارت در اختیار شما قرار داده و می توانید اطلاعات را در آن ذخیره کنید. برخی معتقدند انتخاب کارت حافظه با ظرفیت بیشتر همیشه بهتر است. اما این موضوع بستگی به شرایط دیگری مانند پشتیبانی کردن دستگاه از این مقدار حافظه دارد. شما باید نزدیکترین ظرفیت را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید. در رابطه با ظرفیت حافظه باید توجه داشته باشید که همه مموری کارت ها به جز نوع یک گیگابایتی آن، به صورت زوج هستند.
برای مثال شما نمی توانید کارت حافظه ای با توان 37 گیگابایت پیدا کنید. امروزه اغلب کارت حافظه ها بین 1 تا 512 گیگابایت هستند. البته تمام ظرفیتها توانی از عدد 2 بوده و کلاً 11 نوع را شامل می شود. در میان تمام این ظرفیتها، مموری های 16 گیگابایت، 32 گیگابایت و 64 گیگابایت پرطرفدارترین ها هستند؛ چرا که هم قیمت قابل قبولی دارند و هم نیاز اکثر کاربران با این میزان حافظه برطرف میشود. بسته به نوع نیاز و دستگاه شما، می توانید یکی از این حافظه ها را انتخاب کنید.
این مقاله را از دست ندهید : بازیابی اطلاعات رم موبایل
کلاس بندی کارت های حافظه
معمولاً تولید کنندگان کارت حافظه اطلاعات سرعت کارت حافظه را روی آن درج نمی کنند و یا اینکه سرعت غیرواقعی آن را ارائه می کنند. دراینجا باتوجه به معیاری دیگر می توان به سرعت مموری کارت پی برد. کلاس مموری کارت ویژگی است که می تواند شما را در خرید کارت حافظه مناسب یاری کند. عبارتهایی مثل Class 2 یا Class 10 که در لوگوی آن، عدد پایانی با یک دایره احاطه شده، نشان دهنده حداقل سرعت نوشتن اطلاعات روی کارت حافظه می باشد.
برای نمونه، سرعت نوشتن روی کارت حافظهای با کلاس 10، تحت هیچ شرایطی از 10 مگابایت بر ثانیه کمتر نمی شود. بنابراین هرچه کلاس مموری کارت بالاتر باشد سرعت نوشتن و البته قیمت آن هم بالاتر است. در مجموع باید گفت پنج کلاس اصلی برای کارتهای حافظه وجود دارد که عبارتند از: کلاس ۲، کلاس ۴، کلاس ۶، کلاس ۸ و کلاس ۱۰. اگر از کاربران عادی هستید و برای گوشی اندورید خود به دنبال خرید مموری کارت مناسب می گردید یک حافظه از کلاس 4 یا 6 می تواند انتخاب مناسبی باشد.
بازیابی اطلاعات از دست رفته
اگر از قسمت های مختلف این وب سایت دیدن کرده باشید احتمالاً متوجه فعالیت اصلی این مرکز شده اید. ما در این مجموعه در زمینه بازیابی اطلاعات انواع حافظه های از دست رفته به صورت کاملاً تخصصی فعالیت داریم. علاوه براین، تلاش داریم اطلاعات دیگری در خصوص انواع حافظه در اختیار کاربران قرار دهیم. رسالت ما خدمت به هموطنان است، از این رو فعالیت خود را محدود به تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری نکرده ایم و همواره سعی داریم به تمامی نیازهای مشتریان پاسخ دهیم و آنها را در رفع نیازهایشان یاری کنیم.
مرکز ریکاوری اطلاعات، یک مرکز تخصصی و حرفه ای در زمینه بازیابی اطلاعات از دست رفته می باشد که با استفاده از جدیدترین متد روز و تجهیزات پیشرفته، این کار را انجام میدهد. چنانچه با مشکل یا سؤالی در خصوص انواع حافظه مواجه هستید می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و از راهنمایی های آنها بهره مند شوید.